Αρση παρακράτησης κυριότητας

Κάντο επιτέλους δικό σου! Αναλαμβάνουμε την Άρση παρακράτησης κυριότητας του οχήματος σας γρήγορα, εύκολα, εγγυημένα και αυθημερόν στον χώρο σας μόνο με την Group3.   

Ενέργειες και δικαιολογητικά για την άρση παρακράτησης κυριότητας:

  1. Τυπώστε και συμπληρώστε την Αίτηση Άρσης Παρακράτησης Κυριότητας (ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ) και πηγαίνετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου αθεώρητο.
  3. Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος
  4. Εφόσον πρόκειται για ιδιώτη πωλητή, η υπεύθυνη δήλωση περί παραχώρησης της κυριότητας, θα τη βρείτε ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ και πηγαίνει για το γνήσιο της υπογραφής στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Εφόσον πρόκειται για αντιπροσωπεία, η υπεύθυνη δήλωση περί παραχώρησης της κυριότητας του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ότι έχει εξοφληθεί, θα τη βρείτε ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ και πηγαίνει για το γνήσιο της υπογραφής στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ.
  6. ΦΕΚ ίδρυσης αντιπροσωπείας. Που να αναγράφει την Διάρκεια και τον υπεύθυνο που υπογράφει για τις άρσεις παρακράτησης. 
  7. Τυπώστε την εξουσιοδότηση που θα βρείτε ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ , συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πηγαίνετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.

Παράβολα και κόστη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  1. Κόστος Διεκπεραίωσης από 30€!
Διαβάστηκε 1501 φορές
Στείλτε μας τις πληροφορίες σας


Ονομα:*
Διεύθυνση:*
Τηλέφωνο:*
E-mail:
Είδος Υπηρεσίας:*
Πληροφορίες:*
Verification: