Κατάθεση πινακίδων IX - MOTO

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Θέλετε να καταθέσετε στην εφορία τις πινακίδες του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας σας, έτσι ώστε το όχημα να παραμείνει σε προσωρινή ακινησία, αναλαμβάνουμε και αυτήν την υπηρεσία για εσάς.

Ενέργειες και δικαιολογητικά για την προσωρινή κατάθεση πινακίδων                  

  1. Τυπώστε και συμπληρώστε σε δύο αντίτυπα την Δήλωση Προσωρινής Ακινησίας Οχήματος
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου αθεώρητο.
  3. Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας
  4. Πινακίδες αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας
  5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι το ΙΧ θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιωτικό χώρο. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.
  6. Εάν ο χώρος στάθμευσης ενοικιάζεται ή παραχωρείται, χρειάζεται το μισθωτήριο θεωρημένο από την εφορία.
  7. Εάν ο χώρος παραχωρείται από τρίτο χρειάζεται υπευθυνη δήλωση του κατόχου που θα βρείτε ΕΔΩ! . Στη συνέχεια ο κάτοχος του ακινήτου θα πρέπει να πάει στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής
  8. Τυπώστε την εξουσιοδότηση που θα βρείτε ΕΔΩ! , συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πηγαίνετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.

Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε για εσάς, την κατάθεση των δικαιολογητικών και την παραδοση των πινακίδων στην αρμόδια ΔΟΥ και παραλαμβάνετε από το γραφείο μας την βεβαίωση ακινησίας.

Κοστος Διεκπεραίωσης από 20€!

            Μέτα την κατάθεση των πινακίδων στην εφορία ΔΕΝ πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας και το όχημα δεν αποτελεί τεκμήριο, καθώς και ούτε υπολογίζεται φόρος πολυτελείας για το διάστημα που παραμένει ακινητοποιημένο.

Η απαίτηση των ΔΟΥ για το έντυπο Ε9δενυφίσταται, εφόσον βάσει του Ν. 2992/2002, άρθρο 45, παράγραφος 6 αναφέρεται ρητά ότι για την παράδοση της άδειας και των πινακίδων στη ΔΟΥ απαιτείται μόνο Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία αναγράφονται υποχρεωτικά η διεύθυνση του χώρου φύλαξης, καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αυτού.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/12 ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ!!!!

Διαβάστηκε 3638 φορές