Σχετικά με εμάς

Group 3: Γραφείο διεκπεραίωσης υποθέσεων του υπουργείου μεταφορών.


Καλώς ήρθατε στην Group 3.Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πλήρη εξυπηρέτηση του οχήματος σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις περισσότερες διεκπεραιώσεις του υπουργείου μεταφορών, τις διαδικασίες που χρειάζονται για να περάσετε το όχημα σας από το ΚΤΕΟ, καθώς επίσης την ασφάλιση του οχήματος σας και το πλήρες service του.

 

Λίγα λόγια...


Η Group 3 είναι γραφείο εξυπηρέτησης αυτοκινητιστικών υποθέσεων.


Οι δραστηριότητές μας ξεκίνησαν από το 2008 με τις διεκπεραιώσεις των ΚΤΕΟ για τις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης. Στην συνέχεια από το 2009 ξεκινήσαμε και τις μεταβιβάσεις Ε.ΙΧ. & ΜΟΤΟ στο υπουργείο μεταφορών.

Το 2012 ανοίξαμε το πρώτο μας γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου πλέον δίνουμε την δυνατότητα των άμεσων εκδόσεων ασφαλιστικών συμβολαίων οχημάτων, σε μόλις 10 λεπτά! Παράλληλα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 συνεργεία στην Αττική και 3 στην Κρήτη που τοποθετούν τα εγκεκριμένα και ποιοτικά συστήματα υγραεριοκίνησης που εμπορευόμαστε.


Το 2016 συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία με μια νέα συνεργασία στον χώρο των Λιπαντικών, με την εταιρεία Qubeex Ltd. Που προμηθεύει τα Γερμανικά ποιοτικά Λιπαντικά “AZZTRA”. Με πολλούς και διαφορετικούς κωδικούς λιπαντικών με τις καλύτερες προδιαγραφές στην αγορά.

Διαβάστηκε 27384 φορές
Στείλτε μας τις πληροφορίες σας


Ονομα:*
Διεύθυνση:*
Τηλέφωνο:*
E-mail:
Είδος Υπηρεσίας:*
Πληροφορίες:*
Verification: