Σχετικά με εμάς

Group 3: Γραφείο διεκπεραίωσης υποθέσεων του υπουργείου μεταφορών.


Καλώς ήρθατε στην Group 3.Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πλήρη εξυπηρέτηση του οχήματος σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις περισσότερες διεκπεραιώσεις του υπουργείου μεταφορών, τις διαδικασίες που χρειάζονται για να περάσετε το όχημα σας από το ΚΤΕΟ, καθώς επίσης την ασφάλιση του οχήματος σας και το πλήρες service του.

Λίγα λόγια...


Στην εταιρεία μας "Group 3" θα βρείτε λύση σε κάθε σας ανάγκη πού έχετε με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών, το ΚΤΕΟ του οχήματος σας, την επισκευή του και την λύση οικονομίας του μετατρέποντας το σε αεριοκίνητο.


Οι δραστηριότητές μας ξεκίνησαν από το 2008 με τις διεκπεραιώσεις των ΚΤΕΟ για τις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης. Στην συνέχεια από το 2009 ξεκινήσαμε και τις μεταβιβάσεις Ε.ΙΧ. & ΜΟΤΟ στο υπουργείο μεταφορών.

Το 2012 ανοίξαμε το πρώτο μας γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου πλέον δίνουμε την δυνατότητα των άμεσων εκδόσεων ασφαλιστικών συμβολαίων οχημάτων, σε μόλις 10 λεπτά!

 

To 2013 η εταιρεία μας ξεκίνησε την εμπορία εγκεκριμένων ανταλλακτικών αεριοκίνησης (LPG - CNG). Στο δυναμικό μας έχουμε αυτή την στιγμή πάνω από 20 συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που τοποθετούν τα εγκεκριμένα και ποιοτικά συστήματα αεριοκίνησης που εμπορευόμαστε.

 

Το 2016 έγινε η μεταφορά της έδρας μας στην περιοχή των Καμινίων δίπλα από το Υπουργείο Μεταφορών Πειραιά και Νήσων, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση πλέον περισσότερων υπηρεσιών διεκπεραίωσης του Υπουργείου Μεταφορών. 'Ετσι πλέον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας άμεσα και χωρίς αναμονή στις διάφορες υποθέσεις τους.

 

Το 2018 καλωσορίζουμε την συνεργασία μας με 2 ακόμα ασφαλιστικές εταιρείες την Ευρωπαϊκή Πίστη & την Q brokers. Έτσι πλέον αναπτύσσοντας την γκάμα των ασφαλιστικών μας εταιρειών έχουμε την δυνατότητα για καλύτερες προσφορές και αξιόπιστες λύσεις.

 

Το 2019 έγινε η δεύτερη μεταφορά μας λόγω μεταφοράς του Υπουργείου Μεταφορών στην Δραπετσώνα, ώστε να μην χάσουμε την αμεσότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Επίσης την ίδια χρονιά αναπτύσσουμε τις δραστηριότητες μας με μία ακόμα συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία στην Αττική. Έτσι πλέον μπορούμε να έχουμε και τις 24 ασφαλιστικές εταιρείες στην γκάμα μας για (ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ, ΑΜΕΣΗ) προσφορά και έκδοση συμβολαίων από το γραφείο μας.

 

Το 2020 είναι μία χρονιά πολύ δύσκολη για όλους μας, καλούμαστε σαν κοινωνία και εταιρείες να "πολεμήσουμε" όλοι μαζί έναν εχθρό δύσκολο για την υγεία μας τον κοροναϊό Covid-19. Έτσι λοιπόν και έμεις μείναμε δίπλα στους πελάτες μας στην πρώτη γραμμή με τις ιδιωτικές ασφαλίσεις υγείας κατά της πανδημίας και των λοιπών κινδύνων υγείας που διατρέχουμε καθημερινά. Με ενημέρωση και συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύξαμε τις δυνατότητες μας βάζοντας σε λειτουργεία ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, όπως και την έναρξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην εμπορία των ανταλλακτικών ειδών για την αεριοκίνηση. Με συνεχή τοποθέτηση προϊόντων για την αγορά αναλώσιμων ανταλλακτικών από ιδιώτες αλλά και την χονδρική από τους επαγγελματίες. Κάνοντας σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 

 

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Διαβάστηκε 29894 φορές